26 Ağustos 2009 Çarşamba

sınai şebeke

- almanya'lı sen türksün, almanyalı sen türksün!!!
- was?
- was tabi eşşek sıpası seni!

19 Ağustos 2009 Çarşamba

The Peleseng (İlk Çin Hükümranı) Ridley Scott'tan Akıllara Durgunluk Veren Bir Başyapıt

- Hükümdarım Türkler sol kanattan fena geliyo.
- Yavrum Gökhan Gönül yok mu o kanatta?
- Hükümdarım nettin sen ya onun doğmasına daha 2500 yıl var.
- Güneş'in doğmasına ne kadar var?
- Haydaa sıçtık.
- Ne diyon lan sen?
- 3 saat var komtanım.
- Yavrum anlamadım ki derdinizi hayır türkçe konuşuyoruz di mi burda, han çon çin desem daha mı verimli olucak bilmiyorum ki? Hayır izin dediniz izin, çarşı dediniz çarşı, sikicem hasılatınızı o olcak!
- Komutanım bi konu arz edebilir miyim?
- Et pilavına tükürdüğüm, et.
- Komtanım böyle arada Pelin Batu kafaları geliyo kusuruma bakmayın.
- İmparatorları mı geliyo, hükümdar mı geliyo, hiiç... el cepte, kafada hasır, eşkiya mısınız lan siz başıma!!?
- Komtanım...
- Siktirtme komtanını toplayın o taharet bezlerini koğuşları gezicem allahıma domaltırım bak bişi görürsem o ranzalarda.
- Emredersiniz komutanım!
- Emrederim tabi kung-fu'yla osurttuğumun yavşakları sizi...

14 Ağustos 2009 Cuma

perşembe pazarında çarpık yapılaşma

- Peace sells, but who buys it?
- Ben alırım!
- 1 kilo yapıyim mi abi?
- Yok yarım kilo olsun, yalnız yaşıyorum.
- Bunu bir davet olarak alıyorum.
- Kaça alıyosun?
- Beleş diye heveslenmiştim.
- Var mı öyle üç kuruşa beş köfte?
- Var abi!
- Tamam yarım kilo da ondan olsun ama geçen sefer ki gibi yapma.
- Geçen seferki nasıldı abi?
- Muhteşemdi hala unutamıyorum.

11 Ağustos 2009 Salı

AT ETİ GENÇLİĞE YOL GÖSTERİYOR

Şimdi yukardaki resim zamanında türk gençliğine örnek olan bir kimsenin resmidir. Sormak istiyorum böle bi örnek olur mu ya böle bi ilah olur mu, tipe gel, arkada alevli ortamlar, önde kaslı bi adam, elde bazuka, evet bildiğimiz bazuka, bazuka mı kaldı amuğa goyim? Sayın okurlar çok özürdilerim ama sikim ben böle ilahı. Kafada da bandana var ayrıca....

TÜRK GENÇLİĞİNİN 31 İLE İMTİHANI

İnternetin olmadığı o zor günlerde, eş dosttan alınan, sayfaları çok yapışık az kalın dergilerle idare edilirdi, ama en beteri; tv de magazin programı izlemekti. Bi elde kumanda bi elde babafingo, aileye yakalanmadan sıvazalma durumları. işte böle böle bitirdiler Türk gençliğini, biz ise bu işin Büyük Ortadoğu Planının bir parçası olduğunundan adımız gibi eminiz.

Bu konuyla ilgili çok önemli belgeleri yakında açıklıyıcaz. Ya da açıklamıyıcaz, bize ne ulan elalemin sikinden, bak şimdi düşününce saçma geldi, olaya gel ya yok sıvazmış yok Ortadoğuymuş.Hayrat bi olgu ya

GÜNLÜKLER SİLSİLESİ PART III

Neşe o sabah yatağından kalktı, ailece leziz bir kahvaltı yaptılar, Neşe arkadaşlarıyla buluşucaktı ama annesi ev temizliğine yardım etmesini istedi, Neşe çok sinirlendi ama yine de annesine yardım etti. akşam olunca yemek yediler,Neşe gece nete girdi arkadaşlarına annesinden dert yandı ve sonra uyudu.







YA NE OLACAĞIDI YARRAMMMMMMMM???

SIK SORULAN SORULARI DR CEMALOKKO VE DR DENDEN SIRASIYLA ,BAZENDE KARIŞIK OLARAK CEVAPLIYOR.

soru 1)arkadaş arkadaşın pezevengimidir?
cevap)her insan biraz pezevenkdir,her insanında bir arkadaşı olduğuna göre,arkadaş arkadaşın pezevengidir.ama bunda şöyle bir ibnelik var;diyelim ki sizin arkadaş olarak gördüğünüz kişi,sizin arkanızdan anasını siktiğimin çocuğu,orospunun çıkarttığı gibi cümleler kuruyorsa o zaman yaptığınız pezevenkliğin bir manası kalmıyor.gerçi o tarz bir arkadaşın pezevenge ihtiyacı yok,bizzat kendisi pezevenk olmuş zaten.

soru 2)Ağzına verim kulakların oynasın ne demek?
cevap)Ağzına verim kulakların oynasın:eğer senin içinde uygunsa,sana yardım etmek istiyorum.kabul edersen bundan hem sen zevk alırsın hem de ben zevk alırım anlamına geliyor.
gerçek hayattan alınmış bir örnekle açıklayacak olursak.iki arkadaş playstation oynuyor.cevval olan,ona göre daha az cevval olanın her fırsatta eline veriyor.sağ sollu ataklarla,verkaçlarla sikip atıyor ortalığı.bu iki arkadaşı uzaktan seyreden süper cevval tip,en az cevval olan tipe diyor ki:
-ağzına verim kulakların oynasın mı?
en az cevval olan cevap veriyor:
-vallaha mı lan?
sonuçta gerçek bir olaydan alınmış,durduk yere götümden gerçek olay yaratacak halim yok.

soru 3)Anal sex günah mıdır?
cevap)Anal sex günah değildir.

soru 4)Anal sev sevap mıdır?
cevap)Anal sex sevaptır.

soru 5)Ölümden sonra hayat var mı?
cevap)Zombi miyim amına koyim,nerden bilim ölümden sonra hayat mı var yarak mı var. hiç mi lisede mantık okumadınız olum siz.bak şöyle anlatim.şu an hayattayız demi ve yakında ölücez.eğer ölümden sonra hayat varsa niye ölüyoruz amına koyim.şimdi bir aydınlanma oldu demi.

GÜNÜN KLİŞESİ:Hafız geçen gün bir cıvır yemişim,bildiğin taş meclisi,midilli gibi karı,iki ileri bir geri yapıyorum,180 le giderken tak hemen takıyorum geri vitese,alıyorum kucağa saydırıyorum sağlı sollu,memeler zaten pinpon topu gibi.neyse sonralara doğru ben bunun ağzına bir verdim.nasıl blowjops,nasıl emedur biliyor musun,bir çkardım ejderhayı.sanırsın niagara yaklaşık bir 2 dakika kapanmadı çeşme.çok fenaydı reis(ya ulan neyse ben birşey demiyorum amına koyim)

kolpa cevat

-cevat koyayım da tur at desek ...
-muratın namı yurt sınırları dışına çıkmış. Uygun düşmez, ne size ne de bana yakışır

-cevat bey bir fahişe sabah karşı çok seksiymişim öyle diyor....
-türk erkeği parayla karı sikmez


-cevat bey annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı ?
-senin doguranın hamında karpuz patlatayım.

-saygıdeğer cevat sporla aranız nasıl? top direk file desek...
-top direk götüne girsin. file de ananı sormak lazım .

10 Ağustos 2009 Pazartesi

kartal tibet'te 7 yıl (yine onlar..)

- Yeşilçam dedi, vefasızlık dedi, allem kullem etti ne ara kitledi bizi bu pezevenk anladım Ferruh'çuğum
- Bambaşkaymış abi, halbu ki analarımız babalarımız ailecek zevkle izler feyz(book) alırmış, esir etti pezevenk, bitirdi tüketti
- Hayır Ferruh'um bizde de suç var. Hadi bi kündeye geldin, e bak bunun örneği var, adam kaşıkla kaza kaza kuş misali kaçıyo filmde. E biz naaptık okeydi, tavlaydı, geçmiş muhasebesiydi derken zik gibi oturuyoz bak burda. Ha bak allahı var gak dedin su guk dedin iskender, günlük gazete de geliyo.
- Abi ben gidiyom, yetti gayrı...
- Haftaya dicitürk bağlatıyomuş kanka uyandıriim
- Vay babayn...!

(bu mecranın sonu)

SS KANUNLARI,SIK SORULAN SORULAR VE DR CEMALOKKO.EVET İYİ BİLDİN YİNE BEN.

1)Kadınlar ikiye ayrılır;oturarak işeyenler ve ayakta işeyenler.ayakta işeyenlerde kendi aralarında ikiye ayrılır ama kendi aralarında,şimdi burda açıklamam yanlış olur.

2)"Ağzına al ama dişlerini batırma" adlı kitabımı yazdım bitirdim.bir sikede derman oldumu diye sorarsan,ağzını sikerim senin derim.ne biçim konuşma lan öyle bir sike derman oldumu falan.yani var ya bazen adamı rutinden çıkartıyorsunuz arkadaş.yawrum bana yapmayın işte böyle şeyler.hayır küfür benim içinde vazgeçilmez bir unsur ama ben şimdi dr ünvanı almışım,yakında profdu,profiteroldü ne gerekiyorsa olacağım.gerçi birşeyi söylim mi hiçbir şeyde gözüm yok amına koyim.şeytan diyor ver elini bolu abant.yerleş oraya sabahtan akşama kadar ananı sikimdi,babamın amına koyimdi ver küfürü.ecdadını sikim böyle tercihin.


soru 1)boyu mu işlevi mi?
boru1)şimdi bunu ortaya atan bir japon erkeği.hayır adınıda biliyorum ama japon ismi esprisine girer diye paylaşmıyorum.şimdi bu soruya karşılık vereceğim cevap bir sorudan ibaret.o da şu:sayın erkekler,eğer tecavüze uğramak zorunda kalsaydınız,bir japon tarafından mı sikilmek isterdiniz yoksa birleşik arap emirliklerinden biri tarafından mı?bilip bilmeden atıyorsunuz amına koyim.olum bu işler böyle.mesela 12 dev adamdan birinin siktiğini düşünsene.birde naim süleymanoğlunu düşün.evet evet.hani mavi şortlu,tam halteri kaldırmış halini getir gözlerinin önüne.dur lan dur acaip bir psikolojik açıklama getiricem.şimdi naimin siki ufak ya,kaldırsada bir işe yaramıyor.buda hırs yapmış madem onu kaldıramıyorum halteri kaldırim demiş.işte sana psikolojik açıklama.beğenmedin mi?beni alakadar etmez hacı,psikolojik gerçekler bunlar.çıldırtıyor beni psikolojik gerçekler.

soru 2)sarim mi burda mı yersin?
cevap 1)sikermisin,sabaha mı bırakırsın?

3)seksenler and the city(şimdi yiğenim seksenlere özlem duyan benim gözümde aleni ibnedir.oğlancılığın tavan yaptığı dönem 80 lerdir,90larda gerileyen oğlancılık,2000 lerde yine bir kıpırdanmaya başlamıştır.2009 itibariyle oğlancılık hakkında pek bir bilgim yok.)

HAFTANIN KLİŞESİ:zenci karılar çok pis kokuyor kanka.(buyur amına koyim.zenci kokar,kızıllların genelde klitoris dışarda olur,sarışanlar aptal olur.iyi o zaman,sarışın aptal diye sikmeyelim.böyle birşey yok.herşey yerinde güzel.şimdi çok açık birşey sorucam halle berry kokuyormu diyorsun sen?biraz insaf ya.peki ya naomi campell,o da mı kokuyor?yapmayın arkadaşım kul hakkı bu.çok pis günaha giriyorsunuz.bak mesela sol campell kokuyor kanka desen bunu anlarım.adam defansta çünkü.bazen çok atak oluyor haliyle insan terliyor.ama ben iddaa ediyorum whitney houston kokmuyordur.ama bak mansur ark kokuyor olabilir.o konuda birşey diyemeyeceğim.)

9 Ağustos 2009 Pazar

spartanın çocuğu kudret ve hasta ruh ferruh'un genç dimağlara durgunluk veren maceraları

- Ferruhçum hani eskiden bi yere bişeyi tamire bırakırdın da içinden parça çalınırdı ya...

- He Kudret abi...

- Hah işte Ferruhum bayadır bu tarz olayları takip ediyorum ben dikkatle

(devam edecek...)

Yarrak, Kürek, Bir Adam

KÜREK: Abi dün akşam maçı izlediniz mi ?

BİR ADAM : He ya olm, Hami frikikten ne ç.....
(demeye kalmadan)
YARRAK: Onu bırakta tek kişiyle , dişili erkekli kalabalık bir grup varmışcasına insanoğullarının birbirlerine vur ha vur ettiği amaterör bi sahne nasıl çekililir biliyormusun ?

BİR ADAM: ??????

KÜREK :Abi yeşil fon ancak ama terör estireceksen bulaşma derim .

BİR ADAM : Yarın iş var gencolar ben kaçar ..

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Yalnız yaşayan, orta yaşlı ve uzun bacaklı kadının herhangi bir sabah esrarengiz dürtüyle uyanmasının ardından gerçekleşen gerçek hikayeler

kadın o sabah kalktı, elini yüzünü yıkadı, traş oldu, dişlerini fırçaladı. Kahve içti, sigara yaktı ardından söndürdü, işine gitti .Evine döndü ve erkenden yattı.
Ertesi sabah yine uyandı, yine traş oldu, dişlerini fırçaladı , kahve yaptı sigara içti, işine gitti .Evine döndüğünde bir önceki sabah esrarengiz bir dürtüyle uyandığını hatırladı.
Ve yine yatıp uyudu. olaylar bi müddet böle devam etti ve uzun yıllar da edicek gibi



YA NE OLACAĞIDI YARRAMMMM????

7 Ağustos 2009 Cuma

ÇIĞIR AÇAN ÇAĞRIŞIMLAR

-bir genç arkadaş vardı hani.mahallede yaşlı bir teyze buna porsche bırakıyordu öldüğünde. sonra bu genç arkadaş porsche' yi ilk kez kullandığında polise yakalanıyordu hızdan. hatta vay amına koyim 3. vites 160 falan diyordu. ama bu arabanın arkasından ceset çıkıyordu. sonra gelsin belalar, gelsin entrikalar.. böle bi film vardı. hatırlıyo musun abi?

-hatırlıyorum dream machine adı. yönetmeni lyman dayton . 1990 yapımı ayrıca bu film.

-yuh amına koyaydımm.

şizoid atınç ile box office turu

Brett Ratner yöneteceği ve serinin son filmi olacak olan X-Men: The Mutantız Ama Şerefsiz Değiliz'in başrolü için türk şarkıcı Cansever ile anlaştıklarını açıkladı. Serinin yeni filminde makyaj ve efektler için ayrılan bütçenin önceki filmlere göre çok daha düşük olacağını açıklayan Ratner Türkiye'den bir kaç sanatçı ile daha anlaşabileceklerini açıkladı. Bu isimlerin Bülent Ersoy, Azer Bülbül, Göksel ve Pakize Suda olduğu söyleniyor.

Gelmiş geçmiş en büyük aktörler arasında gösterilen Al Pacino Roy Cohn'un ilk uzun metrajlı filmi "THE GAZABAS"ta bir fren balatasını canlandıracak. Daha önce yüzlerce farklı rolü başarıyla canlandıran italyan asıllı aktör daha önce hiç bir rolün kendisini bu kadar heyecanlandırmadığını söylüyor.

Dünyaca ünlü yönetmen Woody Allen "valla hiç tanımıyom ama sinan çetin'in amına koyim" dedi.

ETE ATAKSAL DURUMLAR (plaj gençliği)

_ Abi direk sola bak,et yatıyo direk yemim ediyorum, gördün mü?

_ öle abi...

_ abi bak sağda kayadan kopma bi hatun var gördün mü?

_.........

_ abi bunu gördün mü?

_ eh be yavrum sahilde şort çıkarılır mı, buyur sopayı kapan buraya akın ediyo, kaç bari kaç şortu da al. hayret ya

Deniz Anası

Bana Deniz Anası Taklidi yaparmısın gülyüzlü yarim?
- Yaparım mına bile korum.
- Stelyo Pipis vardı ne oldu?
-Sünnet olmus soyadını da pip diye kısaltmıs...
-Cok komiksin Bartucum.
-Bir sarkı söylemek isterim.
-Söyle bakalım
-Feriçita anası maymun babası çita... Arabada 5 evde....
- oohoooo Ben nerdeyim sen nerdesin

6 Ağustos 2009 Perşembe

mitolojinin çocuğu aykut ve üçüncü türden kolpalar

- Vay babam vay, yunan heykelleri gibi olduk mübarek, şekle bak.

- Abi yannız triseps çalışman lazım biraz zayıfın var.

- Boy veriyim mi gülüm?

- Ver Aykut abi.

- Korkarsın ama!!! muhahahahahaahaha!!!

- Abi oldu mu şimdi?

- İşine geliyosa yavrum, nice meşakkatli mücadeleler sonunda geldiğim nokta budur, ezerim!

- Abi sana da bişi denmiyo

- Sen küçüksün ölemezsin, kefen bile giyemezsin...

- Ne alaka şimdi?

- Yavrum alakalar kurulalı çok oldu, sen şekle bak şekle

- Çok yalnızım abi

- Ben de lan, içek mi?

- Böühühühhühühühü...

- Canımsın

"NE GEREK VARDI?"DEDİRTEN TÜRDEN YAKLAŞIMLAR

-abi bişi sölicem bak allaşkına iki dakka dur!

-tamam olum söle

-abi allahın adını verdm iki dakka ya

-olum söle dedik ya

-abi yalvarttırmayın insanı .kaç yaşında adamın ben yaa.. 2 dakka bi açıklim yaa.

-yawrum sen manyak mısın? sölesene..

-abi bak ....ya bırak heves meves kalmadı azımı yüzümü siktiniz konuşmucam dahaa.

-olum yok yere azını bozma bak.. beni uğraştırıosun.hay amına koyaydım yaaa!!!!

-paso taklit anuna koyim. zihiniyetini sikiim ben böle diyaloğu olusturan bireylerin..

- olum iice zıvanadan çıkardın beni bak ..al olay baltayla çözülücek artık bu mudur amına koyim medeni insan.bu mudur çağdaş toplum..

- olduğu kadar artık..

KEDİSİNİ ÇOK SEVEN ADAMIN MACERALARI (psikolojik yapıda)

- ceviz kırıyom al yicen mi?

....

- yiyemezsin ki sen bunu

.....

- yiyebilir misin?

....

- al bunu ye anuna koduğum bıyıklısı seni. olaya bak yaa..

...........

- al ceviz yicen mi?

5 Ağustos 2009 Çarşamba

ekmek bulamıyorlarsa benimkini yesinler

Anüsüne doldurduğu 651 ceviz ile Guinness rekorlar kitabına adını yazdıran yunan asıllı alman genç Neyeis Tinaden "arkadaş temiz yüzbin öro veriyolar, ceviz başına hesap yaparsan çok mantıklı" dedi. (İHA) hatta (yİHAAA!!!)

TÜRK GENÇLİĞİNİN METAL MÜZİKLE İMTİHANI

1. tekir sahış: yavrum hem slayer dinleyip hem grup yorum sevmek nasıl bi durumdur ya:?
2.tekir sahış: abi şimdi ikisinin yeri ayrı. öle deme.



kişisel not: işte böle zamanlardı, o zamanlar

NEDEN BÖLE OLDUK?

Neden? çünkü ben 31 çekerken öğretmenine yakalanıp,gönye ile dayak yiyen adamlarla arkadaşlık yaptım, hayır benden ne bekliyosunuz onu anlamadım, buluş mu yapıyım? albüm mü çıkarayım?

ANİ ROMANTİK ÇIKIŞLAR

birey: bu gece beraber uyumayı çok isterdim yawrum seninle.
al romantik yaklaşım değil mi bu? paso sölüosun yok romantik ol yok bişiler olsun .al en kralı bu işte.

dişi birey: yok abicim sen ciddi sığırsın. her boka böle yaklaşılmazki.

birey: olaya gel.yaranamadık anuna koyimm.neyse gel ısırayım bi dişlerim kamaştı.

dişi birey: yuh ulan dişine sokucam artık ama aaa.

birey: kızım bak küfür hırla gidioo akıllı olun iki dakika. bu nasıl kadınlık? bu nasıl analık?

dişi birey: al 1 çorba kaşığıı karbonat..

birey: hadi bakalım

mithat: noluya lan anasını siktiklerim?


not: bu macerada mithat' ın ne aradığını bizde bilmiyoruz. artık kafasına göre ..

kara toynak ver yarimi (yakaran beygir ile naif bir aşk öyküsü)

Atilla aşk adamıydı. Kızarkadaşı çok sarhoş olup o halde eve gidemeyeceğini söylediğinde Atilla onu evine davet etmiş, evde tek yatak olduğu için kanepede yatmamıştı çünkü evde kanepe de yoktu o mal gibi iki koltuğu birleştirip orada uyumuştu, kızarkadaşı ise onun yatağında uyumuştu. Sonraki birkaç gün Atilla sevgilisinin kokusuyla uyumak için çarşafları bile değiştirmemişti. Atilla doğru zamanı bekliyordu çünkü, çünkü Atilla çok nadir insanın sahip olabileceği derinlikte duygulara ve muhteşem bir sevgiliye sahipti, hiçbişi onlara engel olamazdı, aşklarının üstesinden gelemeyeceği hiç bir şey olamazdı. Atilla kızarkadaşının internette şimdilerde pek meşhur olan "racehorse vs dirty turkish bitch" isimli vidyoda başrol oynadığını öğrendiğinde artık çok geçti(evet at rolünde değil tabii, öyle olsa bir nebze).

gönül fermantasyon dinlemiyor (psikolojik gerilim)

Kutay'ın yegane hobisi feysbukta "ay çok komik mutlaka izleyin" başlıklı vidyoları seyretmekti. Bu vidyoların yüzde doksandokuzunun komik olmadığını öğrendiğinde artık çok geçti.

les ersens dés dadashés (daimi fransızlık sendromu)

Birol: Arkadaş seksenler dediler parti dediler ömrümü yediler. Hayır cepte 100 lira var yannız pavyon kültürü nasıl bi sirayet ettiyse bünyeye bi karışık tost söyleyemedim aç açına masada dişime göre bi dingil vardı muhabbeti vardı iyi kötü neyse bu bi tiramuzi midir nedir ondan söledi ben de söledim sonra ulan yedik yannız açbilaç bi de zik gibi bişiler çalıyo cibilliyetsizler, kafa kalmadı. Neyse yarım saat durdum sıkıntılar geldi ben çıkıyom dedim o tirimasu bokuna da yirmi kaat verdim çıkışta ulan dedim kendi kendime tedbirli olmakta fayda varmış birol, eve giderken bizim orda kokoreççi var şen kokoreççi bi tam bi şalgam 5 lira verdim de arkadaş ne seksenler kaldı ne doksanlar çiçek kuran çarpsın...

Fethi: Abi senin memleket neydi?

Birol: Erzurum, zoruna mı gitti yarraaam?

2 Ağustos 2009 Pazar

GÜNLÜKLER SİLSİLESİ PART II

Mete o sabah uyandı,elini yüzünü yıkadı, kahvaltısını yaptı, çay içti, evden çıkası yoktu, çıkmadı, arkadaşı telefon etti, konuştu. Akşam yemeği yedi, yattı





YA NE OLACAĞIDI YARRAAMMMMMMMMMMM!!!!!!

SAMİMİYETTEN UZAK İKİLİ DİYALOGLAR (YA DA PÜRNEŞE İNSANLIK)

adam: sevgilim, adım Muhammed EL Yamani olsaydı yine bu derece çoşkulu sevişmeler olur muydu?
kadın: ......
adam: bravo sevgilim.

KÜFÜR İNSANI MİTHAT VE ONUN GİZEMLİ DÜNYASI


biz: Mithat yavrum bak şimdi ne diycez sana..
Rönesans dönemi, tüm sanat dallarında sadelik, temizlik ve saflık dürtülerini güçlendirmesine ve duyguları daha yumuşak bir anlatımla ifade etmesine karşın, özellikle müzik alanında, sürekli kullandığı tekdüzelikten dolayı giderek sıkıcı olmaya başladı. O kadar ki, rönesans dönemi bestelerinin en belirgin özelliği çalgıların aynı anda başlayıp aynı anda eseri bitirmeleri olarak anlatılabilir. ee sonra olaylar gelişti tabi.bu nedir anuna koyim dedi çeşitli kontlar montlar; barok olsun bişiler olsun yeni akımlar ortaya çıktı.

mithat: ağzını yüzünü sikeydim ben böle işin..

biz: sen de doğrusun mithat..

not: bu güzel sohbet için mithat'a teşekkür ediyoruz.