8 Nisan 2010 Perşembe

DOYAMADINIZ (köşe yazısı)

Parmağını yavaşca burnundan çıkardı,aradığını bulmuştu,çaktırmadan sağa sola baktı..... Hayır hayır sevgili okurlar sanmayın ki size burun karıştırmayla ilgili bi öykü anlatıcam,90'lı yıllarda mizah derilerinde çokca yazılan bu tarza taze bi soluk getirmek değil niyetim. Evet o yıllarda burun karıştıma,sıçma,osurma,kulağını karıştırdığın kalemi unutup ağzına almayla ilgili tonlarca tabu yıkan yazı okuduk,benim derdim başka,derdim rol yapma, evet rol yapma, hepizmiz rol yapıyoruz,hepimiz aleni şekilde burnunu karıştıran insanlarız ama sanki alakamız yokmuş gibi böle bi garip davranışlar böle bi cool duruşlar.Sorarım size aramızda burnunu karıştırmayan biri var mı? var derse gelir ben karıştırırım,birbirimizi sikmeyelim şimdi.

(büyük bir azimle burnunu karıştıran vatandaşımız,kutluyoruz)


bakın osurmak bile burun karıştırmaktan daha kabuledilebilir bi hal aldı,hatta bazı ülkelerde toplum içinde osurmak ayıp değildir,misal bir Hans günde ortalama 10 kere osuruyosa bunun rahat 8'ini çoluğunun çocğunun yanında yapıyordur sonra avrupada aile kavramı sallanıyo,sallanır tabi(bu arada bu Alman toplumunu Türk mizahından çektiğini bi fransız,bi ingiliz çekmemiştir,meraklısı araştırsın) yani osurmak bile abes değilken hepimizin canhıraş burun karıştırması konuşulmayan bi sır,üstü örtülen bir ayıp.Bence bilim adamları bu konuda araştırmalar yapmalı,burun karıştırmanın yaralarını varsa zararlarını ortaya koymalı,entellektüeller enine boyuna bu konuyu tartışmalı,toplum buna hazırlanmalı,toplu burun karıştıma seansları yapılmalı belki de,en büyük tatağa en büyük yarrak yarışmaları yapılmalı(yok bu olmadı) neyse,sonuç olarak hepimizin bildiğini hiçkimseden saklamayalım. Sayın ateticileri, şimdi işe en yakınımızdaki insanın burnunu karıştırarak başlayalım göreceksiniz dünya değişicek .


Notingenin kamburu: Efenim geçen ateti yazarları olarak toplantı yaptık,toplantıda sitenin içeriğinin naif mizzha kaydığı,yola çıkarken yakası açılmadık küfürlerle yazı yazıcağımızı fakat bunun uygulanmadığı gibi suçlamalarla karşıya karşıya kaldım. sinirlenmem ve küfür etmem fayda etmedi zaar küfür sever editör küfürlerimi duydukça keyfli keyifli sırıttı,ıhfs ıhhfss diye de sesler çıkardı,sanırsın riçiriçin köpeği.ben burdan okurlarıma sesleniyorum yorumlarınızla bana destek olun, olun ki editör götüne kaçan yılanın ebatları hakkında bi fikir sahibi olsun.



Sizin olan yazarınız