12 Kasım 2011 Cumartesi

KISA FİLM ÖYKÜLERİ VE GÜNÜMÜZ KATAR SİNEMASI ÜZERİNE ÇEŞİTLEMELER


1.
Ahmet tam anlamıyla ağızdan sikişmiş bir kişiliktir,sevdiği kıza tam 7 yıldır açılamamıştır.kız bu sürede evlenmiş,ikisi kız üç çocuğu olmuştur.Ahmet en sonunda kıza açılmaya karar verir,evine gider ve olaylar gelişir.

2.
Aysel tam anlamıyla yatalak annesine yıllardır bakmaktadır,annesinin adı Eminedir,Aysel tv'de zap yaparken 'Yatalak Emine' adlı bir filme rastlar,Aysel filmi dikkatle izlemeye başlar ve olaylar gelişir.

3.
Tanju tam anlamıyla bir futbol fanatiğidir,babası da adını Galatasaraylı Tanju'dan etkilenerek koymuştur,fakat daha sonra Tanju fenere geçmiştir,bu yüzden babası Tanju'yu gördükçe dellenmektedir.bir gün Tanju babasına su götürürken suyu döker,babası Tanjunun ağzına kafa atar,Tanju o sinirle evden çıkar,arkadaşlarıyla top oynamaya gider,Tanju tam bir hayvan çocuğudur ve olaylar gelişir.


NOTSAL:bu hayvan çocuğunun hakkımda yazdıklarının biri bile doğru değil.blogu esir aldı,hem ipe sapa gelmez yazılar yaz hem de editöre saldır,tam bir yabani.

11 Kasım 2011 Cuma

AL SANA PEMBE MEZARLIK


http://fizy.com/#s/3e3b2a

affet bu gece rusa gitmek istedim
pembe dudaklarına dalmak istedim
karanlıkta malabadiyi kurmak istedim
seni çok değişik döverim

çok istedim bu gece rus bir hatunla takılmak
ellerimle memişlerini sıvazlamak
fakat elimden gelen oturup evimde elano takılmak


editörün notu: Arkadaş bu nasıl bir resimdir bu nasıl yazıdır.blogda bi tane yabani var,işi gücü böyle şeyler.bana diyoki 'ya hafız çok soft olmuş yazılar ben hardcore takıldım biraz'. sonuçta bu blogu anamız bacımız okuyabilir diyorum, 'yeeee nolucak yeeee'diyo.yıldım amına koyim.işin kötüsü en çokta bu herif okunuyo,atamıyoruzda ama sizlerin de desteğiyle bu adamdan kurtulucaz,hayır tanırım ben bi de bunu gayet düzgün adamdır ama yazıya gelince amdan götten başka bişey gözü görmüyo.neyse sinir oldum iyice.ya o değil de benim kız arkadaşım var,zaten düzenli ilişkisi olan bi ben varım,onu da bitiricek bu mına koduğum aha telefon çalıyo,sevgilim arıyo allahıma arıyo,buyur,yamyam lan bu herif.

6 Kasım 2011 Pazar

SOKMUŞUM PİNK FLOYD'A (KIZA ÖYKÜ)


Takma isim ile internet üzerinden dünyayı kurtarmaya çalışan cefakar sosyoloji öğrencisi haydar haydar ve daha düzgün türkçe konuşmak için sağdan soldan duyduğu tüm osmanlıca sözcükleri ezberleyen espresso makinesi operatörü dostunun ramazanda Eskişehir'de linç edilmesinin üzerinden üç sonbahar geçmişti...

O kadar doluydu ki ellerini cebine sokamıyordu. Hareketle çalışan kol saati durmasın diye yaptığı saçmasapan bir hareket onda "tik" olarak kalmıştı. İşte böyle biriydi Rahmi. Çocukken tek arkadaşı İsmail'in ona "sana yaşlı adam ismi koymuş annengil. mesela ismin ali can olsaydı, çocuk ismi olurdu, ama rahmi yaşlı ismi" dediğini hatırladı. İsmail haklıydı.

Geçmiş muhasebesi yaparken bile vergiyi hesaplardı Rahmi. Çünkü acı veren anılarının bile bir kısmı devlete vergi olarak gidiyordu. Rahmi borç almazdı. Rahmi faturalarını aksatmazdı.

Hiçbir şeyin bağlanmaya, üzerinde konuşmaya, ciddiye alınmaya değdiğini düşünmezdi. Aslında bunu birebir düşünmüyordu ancak bunu davranışlarından anlayabilirdiniz.

Rahmi Lise'den sınıf arkadaşı Sibel ile karşılaştı. Başkası olsa eski günleri yad etmek için "DeSibel, naber?" falan derdi. Rahmi demedi. Sibel oturup konuşalım istersen biraz dedi. Rahmi "tamam" dedi. Bir kafede oturdular. Sibel yeni boşanmıştı. Sürekli kadınların dertlerinden bahsediyordu. Rahmi ise kafenin karşısındaki reklam tabelasının üstündeki kuşlara konsantre olmuştu. Sibel "kadın olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?" dedi. Rahmi ise "tuvaletteki sineklerin üzerine sidikle hücum edememek" dedi. Rahmi net bir insandı.