23 Ekim 2011 Pazar

CİNSEL HAYAT(KISA ÖYKÜ)



Altan'ın tek rüyası italya'da ravyoli yemekti. altan bunun hayaliyle yaşadı. canı her ravyoli çektiğinde annesine mantı yaptırır yerdi. annesinin vefatından sonra migrostan hazır mantı alıp yemeye başladı. ancak ravyoliyi yerinde, italya'da yemekti hayali. altan yıllar içinde canı her ravyoli çektiğinde çeşitli mantıcılara gitti. bazen de istanbulda ya da ankarada italyan restoranı bulup ravyoli yedi. ancak mantıya o kadar alışmıştı ki ravyoli tat vermedi. bi kaç sene sonra mantıdan da tiksindi. altan aslında ibneydi.

1 Ekim 2011 Cumartesi

LAYLAYLOM SANA GÖRE AŞKLAR


633 yılında Halid bin Velid tarafından Hire fethedildiği zaman Şüveyl adındaki sahabe,yıllar önce İbn Bakila’nın kızı Kerame’nin kendisine hibe edildiğini iddia etmiş ve bu iddiasını doğrula­mak için de iki sahabe şahitlik yapmışlardı. Ancak Hire’liler, o kızı ona teslim etmek istemediler ve:
- “Seksen yaşındaki bir kızla senin işin ne?” demişlerdi. O da Hireli­lere şu cevabı vermişti:
- “Bana onu verin. Çünkü artık ben granny is fucked by 17 year old guy with big dick tarzı vidyoların müptelası oldum artık gözüm başka bişi görmez oldu. jenna jameson'mış, asian nudes'mış bunlar beni kesmez gayrı”
Bunun üzerine Hireliler, kızı ona teslim ettiler. Baş başa kaldıkları zaman kız ona:
- “Seksen yaşındayım, benden ne istiyorsun? Amım devremülklerdeki çöp öğütücüleri gibi oldu, neyin peşindesin bre?” demiş, o da:
- “Vallahi ok yaydan çıktı grandma selametle” demişti. Sonra ka­dın, kavmine gidip durumu anlattı. Onlar da Şüveyl´e 18 year old arabic girl with huge tits ver­mek için hazırladılar. Getirip verdiler. Öte yandan arkadaşları, fidyenin az olduğunu belirterek Şüveyl’e:
- “Valla gardaş, ebony black woman with a huge bubble butt bile isteseydin verirdiler” dedi­ler, o da:
- “Vay amına koyim ne biliym olm çölde deve sikmekten kafa mı kaldı, basiretim bağlandı” demişti.
Sonra Halid bin Velid’in yanına gidip: “Ben xhamster'da gördüğüm bi vidyodan etkilenip mevzuyu o şekil aktardım reyiz, hem düşünsene seksen yılın ateşi seni, beni, alayımızı yakar, yalansa yalan de.” demiş, Halid bin Velid de ona:
- “Sen başka birşeye niyetlendin, Allah ise başka şeyi istedi. Biz se­nin sözünün zahiri(görüneni) ile hükmederiz ve niyetin Allah´ın bileceği birşeydir. Doğru musun, yalancı mısın, orasını Allah bilir” demişti.