27 Mart 2010 Cumartesi

EDEBİYAT SAATİ


"Hayatımın en mutlu anıymış,bilmiyordum"

Bende senin bu kadar am salak olduğunu bilmiyordum.Karının kızın peşinde koşmaktan beyin çamaşır sulu el gibi büzüştü tabi,Euro ne kadar oldu desem onu da bilmezsin.Olum senin anan baban yok mu,hiç mi bir akıl veren olmadı sana?Heba ettin lan kendini,bir am için çöllere düştün,neymiş bu,altından mıymış bilmiyorum ki?Abi işte çok fazla karıyla kızla yatmayınca,tek tük yattığın karıların tamamına aşık oluyorsun,senin bir elinden tutan olsaymış zamanında,hafta da 2-3 defa rusa gitseymişsiniz,böyle olmazmış.Malı mülkü karıya yatırdın amına koyim,kitabı okurken sürekli hesap ediyorum,o parayla kaç bira alınırdı diye.Gerçi bir şey diyim mi,hepsi nasip kısmet,senin anlına bu yazılmış,bundan kaçamazsın,ama be kardeşim karı evli olmasına rağmen godoş gibi her akşam karının evine gitmeler,evde anneni yalnız bırakmalar,zihinsel engelli gibi karının her hareketinden seviyor,sevmiyor diye papatya falı açmalar.Ya işte diyorum ya halden anlayan biri olsaydı yanında,tavsiyede falan bulunurdu.Peki hacı bektaş,sen bu füsunu hiç sıçarken falan düşünmedin mi?belki bir soğuma gelirdi.Hayır bizde aşık oldukta efendi gibi olduk,sokakta içtik,naralar attık,ağladık ama sonra ne yaptık,eve döner dönmez hemen taktık bir lezbiyen pornosu,bir posta attırdık mışıl mışıl uyuduk,sabah kalktık,ekmeğimizin peşine düştük yine.aslında sen bunu sinemaya falan götürdüğünde bir kenara çekip konuşacaktın,diyecektin ki:"böyle böyle,ben sana yıllardır hastayım,bunun bir kere dadını almışım ben,istiyorum ki her akşam pompiş olsun"ama sen böyle açık açık konuşmak yerine ne yaptın,liseli ergen gibi kızın tarağını aldın,yok efendim tırnağını aldın,mendilini aldın,bir de bunlardan müze yapacam diye cüneytlik yapıyorsun.Açık konuşayım ben gitmem o müzeye.Neden?Çünkü mundar oldu o müze,sen evde sürekli o eşyalara bakp elano takıl,sonra bizde gelip füsunun spermli tokasını,füsunun spermli kaleminin izleyelim.kusura bakma bilader,sonuçta bizimde anamız bacımız var.şimdi sonuç itibariyle kız ölmüş,allah taksiratını affetsin tabi,gittiği yerde allah utandırmasın ama ölenle ölünmüyor be yavrum,sende artık bırak bu müze işlerini falan,hayır ben illa sanatın ve sanatçının dostuyum diyorsan,bak bu blog sana açık,gel yaz burda,al biraz hevesini.ya insan bir yerde de acıyor amına koyim meczup gibi olmuş çocuk iyice.Neyse aslanım ocakta yemeğim var benimde,senin gibi babamız zengin değil ki tek derdimiz karı kız olsun.Hadi artık sende üzme kendini bu kadar,ya olum keşke füsunu sıçarken bir düşünseydin,geç kalmış sayılmazsın şimdi düşün diyeceğim ama ölmüş kızı sıçarken düşünmek iyice canını yakar.Hadi toparla biraz kendini,öpüyorum kardeşim seni.Keşke rusa gitseydiniz amına koyim.

3 yorum:

  1. geçenlerde karşıyaka'da iki rus gördüm içimden threesome'thing şeyler geçti.. ikisini sıçarken düşünemiyorum. muhaha..

    YanıtlaSil
  2. "kırk yılda bir gibisin" demiş ya büyük üstat

    YanıtlaSil
  3. 6000 sayfalık romanı özetlemişin hacı. ellerin dert görmesin. rusa gitseydi bunlar olmazdı, ruslar hayat kurtarır hacı.

    YanıtlaSil